De Site van Jarno van Hespen

Fabian goed ziek

4 oktober 2006

Fabian goed ziek

Categorie: Ziekte Jarno |

Woensdag 4 oktober 2006: Toen Fabian uit school kwam begon hij vrij snel over hoofdpijn te klagen . Greep ook steeds naar zijn hoofd.Dus : een paracetamol zetpil en nìet naar de gym gebracht. Anderhalf uur later voelde hij zich weer veel lekkerder , dus …wél naar Rotterdam afgereisd. I.v.m het erg buiige weer Ron ook nog even opgehaald bij het KPN gebouw. Toen we in het Rijndam kwamen , was jij zelfs al ín het zwembad !

Het was daar half schemerig , er hingen slingers en er stond van allerlei lekkers. Dit bleek georganiseerd door / voor mederevalidant SanneRoos , die morgen officieel vertrekt.Heel leuk idee hoor ! Na het zwemmen , in de huiskamer …………..gedaan . Toen kwam even na 17.15 uur een meneer van firma Vivisol. Die levert , via onze zorgverzekeraar , een voedingspomp voor thuis. Dan hoeven we dus niet steeds meer de pomp heen en weer te "slepen " . Het was wel heel netjes en prettig dat hij naar Rijndam kwam , zodat we beiden bij de uitleg / demonstratie waren . Want dit is weer een heel andere pomp . Volgens zijn zeggen : makkelijker . Maar we moeten er wel weer even mee leren omgaan hoor. Meneer Patrick nam er ruimschoots de tijd voor . ondanks einde van zijn (lange ) werkdag. In de tussentijd werd Fabian steeds hangeriger . Door het Vivisol-pompgebeuren waren we dus veel later met ons eten opwarmen en opeten.Toen Ron eerst nog alle gekregen materialen alvast in de auto ging brengen en Coby de maaltijd ging verzorgen raakte Jarno weer van streek. Had misschien toch niet goed begrepen waar wij het even druk mee hadden, ondanks oze uitleg aan hem hoor. Pffff.f….. We zaten nog maar nèt aan onze aardappelen, sperziebonen, komkommer , roomschnitzel en ………….. toen ging Fabian flink overgeven ! Ook zijn hoofdpijn was weer terug . I.p.v. op een stoel bij ons is hij toen beroerd op een bankje gaan liggen met een kussen en badjas van Jarno . Zo goed en zo kwaad als het ging hebben wij nog wat gegeten. In overleg met Jarno , besloten we dat we nu beter met z`n drietjes naar huis zouden gaan en dat Jarno dan door zr. Sylvia op bed gelegd zou worden . Terwijl we ons gereed maakten om naar huis te gaan , gaf Fabian nóg twéé keer veel over. Och, och . En met name ik , Coby , hééft het niet meer bij deze klachten /verschijnselen. De hele "film " komt dan weer (extra) terug natuurlijk. Gelukkig onderweg in de auto kwam er niets meer uit. Fabian gaf aan "het is niet lekker om zo`n erge pijn in zijn hoofd te hebben " . Coby was wel voor de zekerheid naast hem gaan zitten , gewapend met zakken ,spuugbakjes, washandjes ,etc. Thuis natuurlijk gauw een zetpil gegeven en … slápen !

Dit bericht is gepost op woensdag, 4 oktober 2006 om 13:08 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.