De Site van Jarno van Hespen

Dinosaurus uitzoeken voor de prik

26 oktober 2006

Dinosaurus uitzoeken voor de prik

Categorie: Ziekte Jarno |

Donderdag 26 oktober 2006:Door de infusen en piepjes en extra veel moeten plassen, hebben Coby en Jarno niet zo heel lekker kunnen slapen Maar ja, intussen is dit wel bij ons bekend, dat dit een nachtje onrust geeft . Het viel vergeleken met de vorige opname, 6 weken geleden, mee hoe Jarno zich nu voelde . Na wassen en aankleden natuurlijk weer vermaak gezocht in de vorm van spelletjes. Ron bracht Fabian naar de huiskamer van het Sophia. Even vond hij het écht niet leuk om achtergelaten te worden, maar dat duurde gelukkig niet zo lang. Jarno werd intussen onderzocht door een co-assistent . Hierna zijn we nog een spelletje gaan doen in de speelkamer, waarna we naar de behandel kamer mochten voor het verwijderen van de naald. Was natuurlijk ook weer even(heel ) vervelend, maar toen hij een cadeautje mocht uitzoeken, ging het wel weer ietwat beter . Het werd namelijk een dinosaurus, hij had namelijk nog een stempel over van gisteren en nu opnieuw een stempel bij het verwijderen van de naald en laat de dinosaurus nou ook precies 2 stempels "kosten", dus hij hoefde hem niet te sparen, maar mocht hem gelijk mee nemen. Hierna mochten we weer naar Rijndam. Hier kwamen we dus ongeveer 12:30 aan, dus heel vroeg dit keer. Jarno ging naar de huiskamer en wij gingen, gezien de aangename temperatuur, even buiten eten. Het lunchpakketje beviel niet genoeg (ook al was het goed brood) en zijn naar viszaak Smit gegaan voor een kibbeling hapje. Het was er erg druk, populaire zaak dus, maar het resultaat was wel heel lekker. Daarna terug naar Rijndam, waar we een EVV gesprek kregen met zr. Karen. Doordat dit weer vrij lang geleden was, duurde het toch nog een uur. Fabian al die tijd nog steeds aan het wachten in de opvang van het Sophia, dus snel met z`n drietjes weer terug naar het Sophia gelopen. Daar bleek dus dat Fabian nog even naar bed was geweest!!! Hij had ons dus helemaal niet gemist ( ?? ) , maar lekker geslapen. Daarna met z'n vieren terug gelopen naar Rijndam. Daar zijn de jongens gaan puzzelen en computeren en wij kregen een gesprek met Selma, de maatschappelijk werkster. Zo gaat de dag toch nog snel hè. Toen we zuurkool met rookworst aan het eten waren, en Jarno zowaar nog aardig wat stukjes rookworst van weg hapte, kwamen Tante Ursula en Oom Erwin binnen wandelen. Zij kwamen gelijk na einde van hun werktijd naar Jarno, want ze wilden hem graag weer zien . Wij waren, in / na deze intensieve dagen even vergeten dat zij kwamen, dus dat was wel een aangename, gezellige verrassing. Zodoende bleven Coby en Fabian ook wat langer (Fabian had toch vanmiddag geslapen) en konden we Jarno met z'n allen op bed leggen en daarna ook met z'n allen naar huis.    

Dit bericht is gepost op donderdag, 26 oktober 2006 om 12:16 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.