De Site van Jarno van Hespen

Jarno lekker uitgeslapen

27 oktober 2006

Jarno lekker uitgeslapen

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 27 oktober 2006: Jarno bleek aardig geslapen te hebben . Afgelopen nacht had hij nog wel alleen water (5OO ml. )  i.p.v. voeding gekregen i.v.m. de zware kuur die hij net gehad had en dus nog meer kans op overgeven geeft . Dus alleen water geeft wel méér aandrang tot plassen. Maar in Rijndam mag deze week nu toch uitgeslapen worden, want het is herfstvakantie . Dus na een bepaalde tijd was Jarno toch nog vást in slaap gevallen en werd het zelfs half tien ! Hij zal het nodig gehad hebben hè ?! Later in de ochtend nog bezig geweest met Els, de ergotherapeute en wat andere therapieën. Voordat hij `s middags naar huis mocht, de wekelijkse vrijdagse muziektherapie met Inger gehad . Die zal (toch wel helaas ) gaan stoppen omdat hij vanaf volgende week op vrijdag thuis zal zijn. Het doel van de muziektherapie: het verwerken /uiten van emoties n.a.v. alles wat Jarno mee heeft gemaakt en nóg meemaakt, is beslist wel zinvol voor hem (geweest ). En bovendien vind hij het ook léuk ! Maar diegene kan dus alleen op vrijdag . Daarna moest Jarno nog even kort onderzocht worden door arts Elise . Ze vond dat zijn kracht aan de linkerkant al bijna gelijk was geworden aan de rechterkant.  En toen mocht Jarno dan mee op weekendverlof . Hè , hè.  Ron en Jarno kwamen vandaag met de metro, misschien wel zo verstandig i.v.m. einde herfstvakantie en dus te verwachten drukte op de weg . Rond kwart over vijf signaleerden Coby en Fabian ons thuis voor de deur . Eigenlijk hadden ze ons wat eerder verwacht . Coby en Fabian hadden nl. vanmiddag cocktailworstjes in bladerdeeg gemaakt . Maar ondanks dit tijdstip wilde (kort voor het gaan eten ) wilde Jarno wel zo`n hartig hapje eten hoor ! En verder hebben de broertjes nog even samen zitten spelen . En toen was het tijd voor de maaltijd, lekker thuis aan tafel . Er werd lekker gegeten . Jarno eet dan wel alleen wat van vlees ( en vanavond ook wat ei erbij )  , maar tóch .

Dit bericht is gepost op vrijdag, 27 oktober 2006 om 00:56 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.