Jarno naar Sophia

Woensdag 8 november 2006: Vanochtend kwam Janneke Coby weer helpen in de huishouding. Dus weer een blinkend huisje. Ik kreeg al heel vroeg 8:45 bericht vanuit Den Haag dat ik door was bij mijn sollicitatie voor de cursus naar de volgende ronde. Hij wilde gelijk een afspraak maken voor volgende week voor een gesprek. Toen ik zei dat we dan in Villa Pardoes zaten, kreeg ik de keus: take it or leave it. Natuurlijk nam ik het aanbod wel aan, kon niet anders. Maar even later werd ik toch terug gebeld en ze hadden er nog even over zitten praten en dat je niet zo maar naar Villa Pardoes gaat, dus ik mocht vanmiddag al komen. Dat komt natuurlijk beter uit, dus met beide handen aangegrepen. Helaas moet Coby dan wel alleen met Jarno en Fabian gaan zwemmen, maar ja. Om 10:45 was ik weer bij Jarno voor de rit naar het Sophia voor zijn chemo shot. Doordat ik hem Cars stickers beloofde als hij niet huilde, lukte het hem nog ook om niet te gaan huilen bij de prik. Knap hoor. Op de poli zagen we dit keer ook Ivo en zijn ouders weer. De jongens zelfs nog even samen achter de playstation gezeten. Daarna weer terug naar Rijndam, daar gingen ze net tosti’s eten, dus dat kwam goed uit. Jarno bleef dus achter met een tosti en ik ging terug naar KPN met een tosti. Lekker hoor. ’s Middags was ik om 15:00 in Den Haag voor een gesprek en Coby in het zwembad met de jongens. Gelukkig ging het allemaal goed en er waren weer wat nieuwe speeltjes in het bad, dus was weer leuk. Toen ik om 17:00 weer terug kwam, was Coby bij de maatschappelijk werkster en de jongens zaten te kijken naar het computeren van een ander. Wij gingen toen het zakgeldspel beginnen, nog nooit gedaan, dus moesten we wel even uitzoeken. Intussen kwam Gerard Bleijenberg binnen, hij kwam weer eens kijken hoe Jarno het allemaal deed. Natuurlijk moest hij wel gelijk mee spelen, maar als je bij een bezoekje nog geld kan verdienen ook, is dat niet zo erg. Helaas geen echt geld, maar ja, je kan niet alles hebben. Even later zijn we wel verhuisd naar het andere kamertje, want de groep (en wij ook) gingen eten. Gerard bleef nog even zitten om van die lekkere etenslucht te genieten en Jarno stortte weer in. Hij wilde dus halverwege het eten op bed gaan liggen, maar had nog wel een paar hapjes vlees op. Gerard nam even later afscheid en even later zijn Fabian en ik hem gevolgd (stukje dan). Coby ging even later Jarno op bed leggen, want die was weer erg moe en kwam daarna met de metro naar huis.

Laat een reactie achter