De Site van Jarno van Hespen

Lekker spareribs en kipkluifjes

19 augustus 2006

Lekker spareribs en kipkluifjes

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 19 augustus 2006: Toen Coby even in haar uppie naar Albert Heijn en de markt was, zijn Jarno, Fabian en ik even naar het sterrenhof gelopen. Na onze lunch (of meer brunch) kwam Sandra Raven met haar zoon Thorsten hem weer eens opzoeken. Het was lekker weer, dus fijn buiten gezeten. Ik met de drie jongens nog balletje getrapt/gerold op het pleintje achter bij ons. Sandra was in verband met hun vakantie een poosje niet geweest, maar ze vond Jarno wel mager(der) als vorige keer. Na hun bezoek zijn we nog snel even een bliksem bezoek gaan doen bij tuincentrum Staelduijnsebos Ridderkerk. Bij terug komst hebben we patat gebakken en vóóral voor de mannen: Spareribs en wat kipkluifjes erbij. Óók nog gezonde salade hoor, maar die is dan weer met name voor Coby. Ook hier at Jarno lekker van.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 19 augustus 2006 om 19:38 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.