22 augustus 2006

Hockey

Categorie: Ziekte Jarno |

Dinsdag 22 augustus 2006: Ook vanmiddag waren wij weer eerder bij Jarno. Tot zijn verassing wel! Hij was nog bezig met therapie assistente Maartje in de oefenzaal, bezig met zijn sjoelscores te verbeteren. Maar we kwamen dus eerder, omdat we in het Sophia in de bioscoop naar Brum konden kijken. Leek ons wel leuk voor de jongens. Was ook maar goed dat we gingen, want dan was de bioscoop nog iets beter gevuld dan 2 kinderen met 2 ouders. Ze waren dus blij dat we weer kwamen en kregen ook gelijk popcorn en wat te drinken. We hebben 3 korte filmpjes van Brum gezien en zijn toen weer snel terug gegaan naar Rijndam, want daar had hij nog sport tegoed. We waren netjes op tijd en daar gingen ze met hockey sticks slaan tegen een balletje. Hij deed weer goed mee. Bij terugkomst in de huiskamer kregen we te horen, dat hij vaker met ons mee mocht eten. Omdat het zo goed ging gisteren, waren ze overstag gegaan. Na een spelletje zijn we dan ook weer gezamenlijk gaan eten, waarbij we wel het blad van Jarno meenamen, want wij aten pasta met saus waar de jongens niet zo gek op zijn. Nu aten ze dus samen van Jarno zijn eten met gefrituurde krieltjes en een slavink. Hierna zijn Coby en Fabian naar huis gegaan en na een spelletje memorie waar Maritte en Nico ook aan meededen, is Jarno in bad gegaan en na een verhaaltje lekker gaan slapen. Sondevoeding nu 800 ml, dus weer iets meer.

Dit bericht is gepost op dinsdag, 22 augustus 2006 om 19:46 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.