De Site van Jarno van Hespen

Villa Pardoes valt in een chemo kuur. :(

28 augustus 2006

Villa Pardoes valt in een chemo kuur. :(

Categorie: Ziekte Jarno |

Maandag 28 augustus 2006: Jarno werd uit zich zelf wakker. Gelukkig maar, hoefden we hem niet wakker te maken, want hij heeft houtbewerking vandaag om 9:00 uur. Hij kon dus maar even op zijn bed naar tv kijken, want kwart over acht vertrokken we al met de metro naar Rotterdam. Tenminste, dat dachten we, maar bij het metrostation Heemraadlaan moesten we al gelijk aan kracht training doen, de lift was namelijk in onderhoud en de roltrap defect. Dus eerst Jarno naar boven geholpen en daarna de rolstoel naar boven, dus ik was gelijk helemaal uitgeput. Natuurlijk reed de metro daardoor ook net voor onze neus weg, dus dat begon goed. Onderweg viel hij ook nog uit zijn rolstoel doordat hij in een gleuf terecht kwam, maar verder ging alles goed. We waren netjes op tijd, dus na gedag zeggen in de huiskamer, afgeleverd bij Henk, de timmerman. Daarna ben ik naar mijn werk gegaan. Vandaag nog bericht gehad van Villa Pardoes. We mogen komen op 20 oktober, helaas heeft hij die week ook opname voor de chemo kuur, dus deze afspraak van Villa Pardoes kan niet doorgaan. Jammer hoor. Toen we weer in Rijndam waren, kreeg hij nog wel fysiotherapie en ergo therapie, die hem eigenlijk allebei tegelijk mee wilden nemen. Dat ging natuurlijk niet, dus de één nam Jarno mee en de andere mocht hierna. Intussen gingen Coby, Fabian en ik nog even naar de Albert Heijn om nog een toetje te halen.
Daarna nog een spelletje en was het al weer tijd om de bruine bonen maaltijd te gaan klaarmaken die Coby vandaag had voorbereid. Hij at wel 10 stukjes gehaktbal en 3 bruine bonen. Ook de vla (Vlaflip met chocovla) ging er goed in. Daarna zijn Fabian en ik met de metro naar huis gegaan en Coby heeft Jarno op bed gelegd. (Sonde voeding op 800 ml, 75/uur)

Dit bericht is gepost op maandag, 28 augustus 2006 om 19:53 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.