De Site van Jarno van Hespen

Kamer versieren voor Fabian

22 september 2006

Kamer versieren voor Fabian

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 22 september 2006: Vandaag weer een betere dag, want niet begonnen met overgeven. Ik kwam hem halen toen hij terug was van muziek therapie om 15 uur. Hij was net begonnen met een puzzel van Cars met Antoinette. Doordat het heel lang duurde voor alles klaar lag met de medicijnen en voeding, kon ik nog een hele tijd helpen met de puzzel en was hij nog helemaal af. 16 uur gingen we dus pas weg naar huis. Thuis wat rustig gehouden met een DVD’tje op de bank. Na het eten zijn de jongens nog lekker in bad geweest, waarna Coby en ik zijn begonnen met het versieren van de kamer voor de verjaardag van Fabian.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 22 september 2006 om 19:37 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.