De Site van Jarno van Hespen

Viering verjaardag Ron en Fabian

23 september 2006

Viering verjaardag Ron en Fabian

Categorie: Ziekte Jarno |

Zaterdag 23 september 2006: Vandaag de verjaardag van Fabian, dus ook Jarno begon al vroeg (om 5:30) met roepen. Hij moest plassen, maar vroeg ook gelijk of hij al tv mocht kijken.  Nee dus !!! Zoals afgesproken hoorden we precies om 7 uur de tv aan gaan, wel zacht hoor, dus we konden nog heel even omdraaien. Hierna was het tijd voor de cadeaus geven aan Fabian. Jarno had een zelfgemaakte tekening (zeer groot) waar op geschreven was, kaarten onder hingen en héél véél stickers op geplakt waren. Jarno was bijna nog trotser op de tekening dan Fabian om hem te krijgen. Ook mocht Jarno nog Cars sokken geven, een gele zonnebril en een gele trein van Thomas de trein en vrienden.  Fabian kreeg van ons verder nog een Cars vest, een spel van Max de vracht piloot en een Cars plaid. Daarna kregen we "wat" visite: Sandra en Lisa, Chantal, Victor en Michael, Oom John en Tante Henriette, Stephanie en Marc, Oom Erwin en Tante Ursula, Tante Anke, Sandra en Karin in de ochtend. ‘s Middags kregen we nog Inge, Hans, Geeske, Lyske en Marte, Frank, Amber en Amoa, Tante Trudi, Tante Jolanda en Opa en Oma. Dus heel wat koffie zetten, gebak rondbrengen, sapje, biertje, chipje, enz., enz. We hadden een taart die Jarno ook wel aanstond, namelijk een Cars taart. Viel heel goed in de smaak en er zaten ook nog een aantal plastic auto-tjes op, dus heel leuk. Aan het eind van de middag werd het weer rustig en omdat Jarno héél de dag alleen maar spelletjes had gedaan, lagen de jongens nu languit op de bank voor de tv. Scheelde niet veel of ze lagen beide te slapen op de bank. De kip kluifjes en patat ging dan ook niet zo heel goed meer naar binnen en we konden ze daarna al gauw naar boven brengen. Daarna niets meer gehoord, gek hè?

Dit bericht is gepost op zaterdag, 23 september 2006 om 19:38 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.