De Site van Jarno van Hespen

Jarno met Playstation bij Mark

29 oktober 2006

Jarno met Playstation bij Mark

Categorie: Ziekte Jarno |
Zondag 29 oktober 2006: Wij vonden het wel heel fijn dat we een uurtje langer konden slapen i.v.m. het verzetten van de klok . De kinderen geven hier niet veel om . In de ochtend gewoon van alles en nog wat gedaan .  Na het middageten is Ron computerhulp gaan verlenen bij Jan van Oostende . Jarno is meegegaan, die kon dan met hun zoon Mark spelen . Fabian mocht ook wel mee, maar die had geen zin . Is opnieuw erg verkouden en hoesterig (aangestoken door mama ? ) en niet helemaal lekker in zijn vel . Coby is zich weer gaan bezighouden met o.a. alvast eten maken om morgen in Rijndam op te eten . Toen Ron en Jarno terug kwamen, was het alwéér tijd om te eten. Fabian had totaal geen trek, en die lag dus als eerste op bed . Al om kwart voor zeven (maar ja , éigenlijk : kwart voor acht ! ) .
Dit bericht is gepost op zondag, 29 oktober 2006 om 00:59 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.