18 november 2006

Rustig weekend

Categorie: Geen categorie |

Zaterdag 18 november 2006: De ochtend rustig begonnen en aan het eind nog even naar een rommelmarkt in Groenewoud gegaan. Ondanks dat we hier vrij laat voor waren, toch nog wat gekocht, een verkeers kwartet voor Jarno. Hij kreeg ook nog een spel van Thunderbirds die niet meer compleet was gratis mee. Daarna zijn we eerst gaan eten en is Coby daarna met Fabian naar de kapper gegaan. Daarna zijn we met z’n allen naar Vlaardingen gegaan, even wat winkelen. Nog wat boodschappen gedaan bij de Bas van der Heijden daar, want in Spijkenisse zijn ze aan het verbouwen. Bij thuis komst hebben we kipvleugeltjes gebraden en patat gemaakt, die er ook bij Jarno goed in gingen. Daarna nog een spelletje van de rommelmarkt uitgeprobeerd (Thunderbirds) en ondanks de ontbrekende onderdelen lukte het Jarno toch weer te winnen! Na het zetten van de schoen (want Sinterklaas is weer in het land) zijn ze lekker gaan slapen.

Dit bericht is gepost op zaterdag, 18 november 2006 om 02:28 en staat onder de categorie: Geen categorie. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.