Fabian naar oogarts

Dinsdag 13 februari 2007: Ook vandaag weer wat op het programma. Fabian moet naar de oogarts in het Ruwaard van Putten ziekenhuis. Vanmorgen werd Jarno door Ron naar school gebracht en om 9:30 waren we bij de oog poli met Fabian. Natuurlijk eerst een tijd moeten wachten voordat hij aan de beurt was. Fabian kreeg toen onder andere een test met een uitgeknipte “W” (of M, of E, of 3 afhankelijk hoe je hem hield). Op een deur werd daarna deze letter geprojecteerd, waarna Fabian die letter op dezelfde manier moest houden , zoals -ie `m dus op de deur zag staan . Dit ging hem wel goed af, al maakte hij wel wat meer foutjes bij zijn linkeroog. Daarna kreeg hij oogdruppels in die 10 minuten moesten inwerken. Dus weer terug naar de wachtkamer . Ook dit werd langer, want het duurde wel 20 minuten. Daarna opnieuw oogdruppels en moesten we weer nog een half uur wachten. Daarom maar eerst in het restaurant een bakkie koffie gedronken met wat lekkers erbij. Daarna werden de ogen van Fabian nog gemeten met een apparaat, daarna weer terug in de wachtkamer. Als laatste moesten we nog naar een andere oogarts die Fabian’s ogen bekeek met een loepje. Conclusie: Fabian heeft wel aanleg voor een bril, hij zit nu een beetje tegen de grens aan . Maar nu nog niet direct nodig om een bril aan te laten meten. Het werd geadviseerd om over een half jaar opnieuw te laten controleren. Al met al waren we pas 11:30 het ziekenhuis uit. Voor Jarno niet zo’n probleem, want hij was uitgenodigd om tussen de middag bij Amy te eten. Ron is hierna weer naar zijn werk gegaan, want hij had nog overleg deze middag. Fabian is ’s middags wel weer gewoon naar school gegaan. Na schooltijd is Amy meegekomen met Jarno om hier te spelen. De macaroni tijdens het avondeten vond Jarno ook wel lekker, want hij is viste precies alle stukjes spek en hamblokjes ertussen uit. Nou ja, hij kreeg in ieder geval weer wat binnen. Daarna nog lekker gebadderd.

Laat een reactie achter