Valentijnsdag

Woensdag 14 februari 2007: Vandaag Valentijnsdag en dat merkte Coby al gelijk na het opstaan, want op de wasmachine stond een fles lekkere drank met een kaart erbij waarop stond dat we de komende week op vakantie gaan naar een bungalowpark in Noord Limburg. Ik (Ron) had namelijk een vakantie geboekt naar bungalowpark Klein Vink van Roompot. Dit was dus wel een grote verrassing voor haar en de jongens want óók die wisten van niks. Dit keer waren zij niet in het complot betrokken. Om 8:00 nog een verrassing, want er werd aan de deur gebeld. Bij opendoen bleek er een vaasje met bloemen te staan voor Jarno. Zijn eigen onbekende Valentijn, want we zijn er nog niet helemaal uit van wie het afkomstig is ! De jongens mochten vandaag verkleed naar school in verband met het carnaval. Jarno ging als Piraat en Fabian als politieagent. Fabian kreeg ook nog een snor en wenkbrauwboog geschminkt en Jarno een stoppelbaard. Ze zagen er dus heel leuk uit. De schooldag was dit keer ook geen les, maar allemaal leuke activiteiten zoals sjoelen, kleuren, enzovoort. Intussen kreeg Coby visite van Astrid waar ze ook nog mooie tulpen van kreeg. Natuurlijk wist Astrid niets van onze (geplande) vakantie, mar toch een lief gebaar . Ook de firma Vivisol (van de sondevoeding) kwam nog langs met een grote bestelling. Dit keer vrijwel helemaal goed. Toen de jongens uit school kwamen namen ze nog veel ( Valentijn-)knutselwerkjes mee van school voor ons. Leuk hoor. Na het middageten moest Fabian weer naar gym en toen ze terug kwamen, kwam Gerben (klasgenootje) spelen met Jarno. Om 1600 uur kwamen de buren Bussink ook nog met een onverwacht lief gebaar voor ons, namelijk een mooi planten mandje, een verzameling lekkere biertjes en voor de jongens een handvol met Cars stickers. Voor wie de biertjes zijn en voor wie het plantje dat hoef ik natuurlijk niet te vertellen. Dat is wel duidelijk. Nadat ik ook weer thuis kwam, ben ik nog met Pancho naar de dierenarts gegaan. Hij geeft namelijk , de laatste tijd, bijna dagelijks over en dat baart ook weer extra zorgen. We weten wel dat zijn nieren steeds slechter worden, maar je probeert natuurlijk wel alles voor hem. Hij kreeg daar een infuus en een drankje mee voor tegen de misselijkheid. Via zijn oor werd er nog bloed geprikt waaruit bleek dat zijn nieren weer achteruitgegaan waren ( ureum gehalte ), maar we hopen het in ieder geval tot na onze vakantie nu weer onder controle te hebben. Na het eten zijn Fabian en ik nog even de buren gaan bedanken voor hun kadootjes en gelijk gaan vragen voor de opvang van onze katten als we in Limburg zitten. Gelukkig wilden ze dat wel doen, anders hadden we ze mee moeten nemen het zwemparadijs in en of ze dat lekker vinden …? Daarna was het weer tijd voor bed.

Laat een reactie achter