Carnaval ?

Zondag 18 februari 2007: De jongens blijven uitslapen, tot wel 7:30 uur ! Fabian was lekker door blijven slapen, ondanks het soms roepen van Jarno vanwege sanitaire hulp en de piep van de pomp vannacht. Bij het ontbijt wilde Jarno óók wat hapjes brood ( !!!! ) met hagelslag met sterren erin, die we gisteren bij de C1000 hadden gekocht. Hij at er zelfs zes hapjes van op, was wel wittebrood ( wit wat eigenlijk bruin is dan ) zonder korst, maar toch! Op internet hadden we gezien dat er om 14:00 uur een carnavalsoptocht was in Venlo, dus waren wij op die tijd daar. We vonden op een plein een grote groep mensen die feest aan het vieren waren, inclusief één praalwagen, net alsof dit het eindpunt was en de optocht al voorbij was. En já hoor, de optocht wás al voorbij en de feestgangers verdwenen even later allemaal in cafés en wij bleven achter op het met confetti bezaaide plein. Een café is niet echt iets voor ons én we waren, als enige! , niet verkleed en geschminkt, dus zijn we maar teruggegaan naar Arcen. Wij zijn ons eigen carnaval gaan vieren in de indoor speeltuin(tje) van ons park “Klein Vink”. We namen daar nog wat te drinken en de jongens kregen een ijsje. Om 17:00 uur ging het speelgebeuren dicht en gingen ze over tot kinderdisco. Niet echt geliefd bij onze jongens, dus zijn we weer naar ons huisje gegaan. Daar zijn we spaghetti gaan klaarmaken en ook deze keer toen we de jongens op bed hadden was het gelijk stil, dus niet echt een probleem: de twee jongens op één kamer.

Laat een reactie achter