Op visite bij Tante Ursula en Oom Erwin

Zondag 29 april 2007: Laat in de ochtend zijn we naar Tante Ursula en Oom Erwin gegaan. Tante Ursula is namelijk jarig geweest en vierde het gisteren avond. Voor ons niet zo handig om dan langs te gaan, dus een afspraak gemaakt voor vanochtend. Ondanks het doorzakken ( ??) van hen gisteren avond, werd de deur (redelijk) snel open gedaan. We gingen in de tuin zitten, maar natuurlijk (nog) veel te koud voor Coby. Gelukkig had Erwin een terraswarmer van gisteren staan, dus toen was het beter uit te houden. Even later kwam de zon ook steeds meer in de tuin en was de terraswarmer ook niet meer nodig. De jongens hadden een tijdje bij ons gehangen en omdat Erwin de autootjes niet meer kon vinden (stonden zeker al ingepakt voor de vrijmarkt), mochten de jongens achter de Pc. Aangezien ze 2 Pc’s hebben , konden ze beide tegelijk op www.spele.nl . Dus die hoorden we niet meer. Mede door de lekkere gehaktballetjes met saté saus, bleven we nog aardig lang plakken. Daarna zijn we nog even naar de voorlopig laatste zondagopening van de bieb gegaan om de boeken weer te vervangen. Ook hadden ze vandaag cd-roms in de uitverkoop, want ze stopten met de verhuur hiervan. De jongens wilden wel voor honderd euro inslaan, maar uiteindelijk een compromis gemaakt met 5 cd-roms voor 2 euro per stuk. Vast wennen voor de vrijmarkt morgen. Afdingen lukte alleen niet. Bij thuiskomst weer met de raceauto en surfer. Na verloop van tijd werd Fabian huilerig en zat niet lekker in zijn vel. Een tijdje later lag hij helemaal voor pampus op de bank. Hij had dus even later 39 graden koorts, dus het gaat weer beginnen. Oh jé en morgen is het Koninginnendag. Als dat maar goed gaat. Hij heeft dus niet meer meegegeten en is even later op bed gelegd.

Laat een reactie achter