4 augustus 2006

Vroeg naar huis

Categorie: Ziekte Jarno |

Vrijdag 4 augustus 2006: De Ergo therapie kon dus niet zo heel veel vroeger, maar ik mocht hem nu wel om 15:30 ophalen. Toen ik daar even voor half vier was, was Jarno nog druk bezig met het kunstproject. Hij had snelle mooie auto’s uit bladen geknipt (laten knippen) en op een karton geplakt, daarop kwam het silhouet van hem met het spelletje Junior Stratego die de vorige keer gemaakt was. Dit moest eerst af, want het was de laatste keer dat de kunstenaars hier waren, want die gingen het nu af maken voor Villa Zebra waar het kunst project een half jaar komt te hangen. Daarna moesten we de medicijnen nog krijgen, dus we waren nog niet gelijk weg. Toen we beneden kwamen om ons parkeer kaartje te laten afschrijven, kwamen we Tante Trudi nog tegen. Zodoende waren we dus niet zo heel vroeg thuis. Tegen zes uur kwam Nada eten voor ons brengen. Heerlijk was het weer en ook Jarno vond het zo lekker ruiken dat hij ook een paar stukjes wilde proeven. Dit keer ging het helemaal goed. Daarna nog een kort spelletje Sponge Bob en naar bed.

Dit bericht is gepost op vrijdag, 4 augustus 2006 om 18:59 en staat onder de categorie: Ziekte Jarno. Je kan dit bericht volgen met de RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Bericht achterlaten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te schrijven.