TV met DVD speler op de slaapkamer

Vrijdag 25 augustus 2006: In de chat met Daniël begrepen dat hij vannacht weer gehuild had. Hij kon de knop niet vinden, terwijl hij zo nodig moest. Zoals een goede vriend doet, drukte Daniël op de knop en ging hem troosten. Fabian ging thuis vandaag voor de eerste keer wennen op de basis school bij juffrouw Ilona. Zij is ook 2 jaar de juffrouw geweest van Jarno. Ik ging een verrassing voorbereiden voor Jarno en Fabian. We hadden een tv’tje met ingebouwde DVD speler gekocht en die ging ik plaatsen op zijn slaapkamer. Kan hij met Fabian ’s ochtends vroeg of als hij ziek is, gewoon op bed blijven liggen. Hiervoor moest wel20 meter antenne kabel gelegd worden, een 220 Volt aansluitpunt gemaakt worden en er moest zelfs even een boekenkast opzij gezet worden. Veel werk dus. Omdat ik hier ’s middags ook nog mee bezig was, is Coby Jarno gaan ophalen. Hij zou om 15:00 klaar zijn met muziek therapie, maar omdat hij zo nodig om 14:00 uur naar Pokémon wilde kijken op zijn kamer, liep dit dus uit tot 15:30!!! Daarna ging ook het krijgen van de medicijnen niet helemaal volgens plan, waardoor ze pas om 16:45 richting Spijkenisse konden. Bij thuis komst bijna direct door naar boven. Daar zei hij “Ik zie helemaal n……”, stopte toen en begon te glunderen, want hij zag de tv boven zijn bed hangen. Hij leek er dus wel heel erg blij mee en wilde dan ook gelijk gaan kijken. Dat mocht nog tot we gingen eten. Bij het eten at hij redelijk mee, 4 stukjes pasta, 4 hapjes appelmoes en nog wat stukjes ham. Als afsluiting een ijsje en deze ging voor de helft naar binnen. Goed hoor !!! Daarna nog een spelletje “Woeste Willem” voor hij naar bed ging. Vandaag niet zo erg moe als gisteren.

Geef een antwoord